urasalpinannesi Kızlar 4,5 aylık bi oğlum var doğum yaptıktan sonra bir kere regl oldum ve test yapmak istedim test pozitif çıktı sizde testin yanlış olma ihtimali var mı çok korkuyorum
aysebb urasalpinannesi Hamile kalma ihtimali zaten varda test hangi testlerden isterseniz başka bir marka daha alın yapın sonuca göre gidin kan verin. Acilde verince 1 saate çıkıyormuş
Ucansupurge urasalpinannesi %100 doğruluğu yok ama büyük oranda yanılmiyorlar. En iyisi kan vermek Geçen ay erken gebelik testim pozitif çıktı kanda negatif. Bazen yanlış,bozuk veya kuruma çizgisi kafa karistirabiliyor
urasalpinannesi ZeydsMom korunmalı oldu bende sok içindeyim bu evde yapılan testler de hep mi doğru oluyor acaba
ZeydsMom urasalpinannesi bilemiyorum canim ben de korunarak hamile kaldim test pozitifdo dogru cikti. Yani kac dakikada cikti. Adet kac gun gecikti. Dagilmismiydi test belki bozuktur varsa resmini at bakalim
birazquality urasalpinannesi kusura bakmazsanız hangi yöntemle korunuyordunuz acaba? Testler yanlış da çıkabiliyor dün bir hanımefendi de post açmıştı erken gebelik testi pozitif kan verdi negatif çıktı. Ya bir tane daha test deneyin veya kan verin. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
urasalpinannesi Ucansupurge şuan bebeğim çok küçük olduğu için inşallah bir yanlışlık vardır yoksa da rabbimin bir bildiği vardır
Ucansupurge urasalpinannesi Her işte bir hayır vardır canım sen korunmuş üstüne düşeni yapmışsın. İnşallah kan sonucu gönlüne göre çıkar 🌺