kardelen1209 Kizlar 3 ay 19 günluk bebegim normalde günduz hic uyumaz 5 10 dakika anca bugün bi 30 dakika uyudu diye bu saat oldu hala uyumadi uyuyo yatiriyorum geri kalkıyo bebisi boyle olan var mi? Deliricem artik her yerim ağridıı
basak1336 kardelen1209 benim kızımda öyle 2 ay 7 günlük memede uyuyor yatağa koyuyorum gözler açık. 4 5 saat uyutmak için uğraşıyorum
mrvyhya kardelen1209 ilk aylarda ve sizin aylarinizda uyku sorunumuz felaketti ailem yardımcı oldular öyle uyuyordum nöbetleşe devam etti aylarca oğlum kucakda uyuyordu bırakınca uyanirdi geceleri başkaları bakıyordu bn uyuyordum gündüz ben bakıyordum onlar uyuyordu ben kucağımda o uyudugunda dalıyordum azda olsa uyuyordum biraz daha sabırlı olun zor biliyorum ama elbet düzelecek büyüyecekler ninni deneyin farklı farklı sesler onu sakinleştirir belki uyutur ayakda sallama yada kucak nasıl uyuyor nasıl deniyorsnz
alpik3461 kardelen1209 şuan 5 aylık doğdu doğalı öyle abisiyle anlaşma yapmişlar sanki birbirini uyutmuyorlar valahi bazen otururken uyuyakalıyorum ne yalan söylim elimde olan bişi değil dün uyuyakalmışım 2 saat dayanamadım bugünde öyle 2.5 yaşında oğlım 5 aylık kızım var. Oğlumdan Allah razı olsun uyandığımda oyuncaklarıyla oynuyordu kızda abisini izliyordu cidden bazen direnmek işe yaramıyor oğlumda böyle değildim ama bu sefer niye böyle oluyorım anlamış değilim.
kardelen1209 alpik3461 sallarken bende uyuya kaliyorum ayagımda kac kere uyuya kaldim artik yorgunluktan bünye kaldirmıyo