gzdcpn kızımın kolikliği tam yarı kırkı çıkınca başladı biz gaz zannediyorduk ilk başta çokta gazlı bir bebek çünkü sonra dediğiniz gibi her gece aynı saatlerde ağlamaya başlayınca anladık kolik olduğunu. Aklınıza gelebilecek her şeyi denedik. Sab simplex, nurse harveys,biogaia, relaktaz olmadı olmadı olmadı kiraz çekirdeği aldık karnına koyduk her gece arabalarla gezdik bi gece korkumuzdan doktora gittik çok kötüyse fitil verin ama bişeyi yok dedi. Sonra dedik başka çocuk doktoruna götürelim ultrason çekilde hafif gazı var dendi idrar tahlili temiz çıktı. Gözümüze bakarak bu bebek kolik geçecek ama 4-5-6 hangi ay olur bilinmez sabredeceksiniz dedi. Geceleri saç kurutma makinesiyle uyurduk (telefondan değil gerçek saç kurutma makinesi) birini yaktık hatta uzun süre çalışmaktan tekrar aldık yani anlayacağın her yolu denedik sabretmekten başka çare kalmadı elimizde. Sonra düzeliyor derken geçmeyen konak gürültülü kaka yüzde oluşan egzamalar bize alerji olduğunu anlattı ciddi bir diyete girdim meme reddi yaşadım sütümü hep sağıp verdim 6. Aya kadar belki de hiperlaktasyon vardı bilemiyorum insan artık düşünemiyor hal böyleyken alerji var emzirme bırak senden geçer dediler yine dinlemedim dedim bu bebek anne sütü alacak çok şükür şimdi vicdanım rahat en azından 6 ay anne sütü verdim. Nihayetinde 6. Ayının sonuna doğru birazcıkta olsa rahat uyumaya başladık alerjilerimiz de 8. Aydan sonra geçmeye başladı şimdi 1 yaşında ve bunları yazarken bile tüylerim diken diken oluyor eşimle hala birbirimize biz neler yaşadık ya diyoruz bu arada bebeğim tüp bebek. Biraz uzun oldu ama sıkma canını hepsi geçecek ve bizim gibi neler yaşadık diyeceksin. Evet insan bebeği öyle ağlarken kahroluyor ama bazılarımızın da sanırım kaderinde var üzülme güzel anne hepsi geçecek..