deva00 Vallahi varya 11 de girdim odaya hala sallıyorum uyuyor Allah’m bırakıyorum uyanıyor çıldırmamak elde değil ya
Tatlican deva00 Allah kolaylik versin cok zor bunu en iyi bilenlerdenim Bas edemedim hamak besik aldim ama onuda 1 1bucuk saatt dalsin diye salla salla kafam dönüyordu Uykuyu sevmeden büyüdü
kardelen1209 deva00 Ayni sorun bende de var bu saat oldu hala sallıyorum uyuyo besige yatiriyorum direk kafayi kaldiryo 3 ay 19 günlük
amazontuba deva00 9 buçuktan beri memede uyuyo dalıyo ayağa kalkıyorum ı su içeyim derken çığlık çığlığa uyanıyo, 😵💫 belim koptu resmen emzirmekten. Yenidoğan zamanı bu kadar memem ağrımadı bu nedir 😏
deva00 miram55 9 ayına giricek ocak 4 de . Dişi uc verdi 2 alt 2 üst gibi görünüyor ztn diş olduğu hali hazırda belli altta 2 tane cikti ztn 🥲🥲🥲
deva00 kardelen1209 cidden Allah sanr versin sallamak sorum değil belim fena ağrıdı indir kaldır indir kaldır ve ağrı girdi çok kötü ağrıyor istemsizce kızıyorum belimden dolayı off ya
kardelen1209 deva00 amin canım Allah sanada sabir versin şu saat oldu hala ayni mahvoldum artik halim kalmadi