tugbayyyyy Kızlar kızım 6 buçuk aylık geceleri ağlayarak uyanıyor meme de versem dolandırsamda susmuyor bi 5 dakika gözleri kapalı şekilde ağlıyor üç gündür hep yapıyor bunu sizde de oldu mu nedeni ne acaba çok üzülüyorum
damla_34 tugbayyyyy bizde tam 7 aylık olduk nerdeyse 10 gündür bizde de durum bu şekilde doktora da götürdüm iki dişi çıktı diş atakları saat başi bazen yarım saatte bir uyanıyor bitkin haldeyim sizinde diş olabilir doktorumuz böyle kriz dönemlerde calpol verebilirsiniz dedi
ozkaraday tugbayyyyy 6 aylıkken oğlumda öyleydi diş çokardıgı için öyle yapıyomuş şuan 7 aylık 2 . Diş geliyor gece sürekli aglıyo
13haziranmucizesi Benim kızımda 6 ay 8 günlük aynısını yapıyor gözleri kapalı ama ağlıyor sakinleşmiyor çok sonra sallayarak uykuya tekrar dalabiliyor zor bir şekilde
izelzengin Benimde bebeğim 6.5 aylık ve aynı sanki bi derdi varmış gibi uykuda ağlıyor emziği almıyor geceleri sürekli uyanıyor uzun uyumuyor neden :(((( tükendim artık
evrenkus benim bebeğimde de olmuştu sonra geçti, hala uyuyor oluyordu ama ağlıyordu uyandırınca hiçbir şey yokmuş gibi gülüyordu, doktor bunun bir sorun olmadığını, geçeceğini söyledi. Bir hafta kadar sürdü bu olay geçti sonra.
Lina_382 Diş huzursuzluğu olabilir benimkide öyleydi ben uyandırıp 1 saat sonra tekrar uyutuyordum yoksa gece boyu ağlıyor
Lina_382 Birde bebekler yeni şeyler öğrendiğinde beyin aktif çalışırmış uyurken bununda etkisi olabilir