mely5 15 günlük erkek bebeğim var ve gaz sancısı çekiyor, 3 4 saat uyanık duruyor vücudu dayanamadığında uykuya geçiyor ondada 20 dakika 😞 bunun için önerileriniz var mı yardım edin lütfen
ayazburcu mely5 gaz damlası kullanmayı deneyin ben de yaşadım erkek bebeklerin gazı daha çok olur derler ben ilk metali kullandım fayda etmedi biogia ya geçtim iyi geldi yine gazı var ama o kadar çok değil
EypMom mely5 bizim bebiş çoooook gazlıydı çocuk doktorumuz isterseniz milyonlar harcayın gaz damlasına yine de etki etmez 100de 100 dedi gerçekten de öyle bütüm markaları denedik olmadı ama ben kimyon çayı içerdim o biraz rahatlatırdı o gece ağlamazdı hemde sütümü arttırırdı
alpik3461 mely5 evde bebek arabasıyla gezdirin uykuya daldığı zaman bırakın yada elektrik li anakucağı kullanın bn kolik oğlumda öyle yapmıştım biz otomobil de sabahlardık bizimki saatlikdi akşam 9 la sabah 6 arası kesintisiz arabada sallandığı an uyurdu nurse harweys colex şurıp kullanmıştım bi çay kaşığı şeklinde biraz olsun İİ geliyordu
defnesmom3 mely5 bifidrop probiyotik damla gaza ve kabızlığa çok iyi geliyo kısa sürede etkisini gösteriyor rahatlar kullandım çok memnun kaldım çevreme herkese de tavsiye ederim
mely5 EypMom şuan onu deniyorum rezene+ anason çayıda kullanıyorum artık hangisi fayda ederse. Gaz damlası önerdiler ama aynı sizin dediğiniz gibi fayda edip etmediğini bile anlamadım
deniz4848 Kızımda bir kez bile yasamadim ama erkek çocuğu gerçekten de gazliymis. Benim oğlumda 1.5 aylık doktor metsil damla yazdı ama o pek fayda etmedi Ben rezene cayi içiyorum sabah akşam şeklinde içiyordum onun çok faydasını gördüm ama bi kaç gündür internette bu kadar içilmemesi gerektiğine dair haberler gördüm günde 1e düşürdüm doktora gidince bi soracağım onu. Bi de küçük bi ağız mendilini ütüleyip hafif ılık haldeyken karnına koyuyorum onun çok rahatlattığını farkettim. Sakinlestigi bir anda hemen sling ile bebeğimi kendime bagliyorum evin içinde sırtını ovarak geziyorum gazını öyle çıkarıyor
newbie Her yemeğime kimyon koyardım, bazen de kimyon demleyip içerdim. Bir de ütü ile havlu ısıtıp karın ve ayaklarına koyardım hafif sıcak şekilde. Bazen ne yaparsak yapalım geçmeyince arabada giderken sakinleşirdi.