gmz170_ Kızlar 12.haftalık hamileyim ama 1 yaşında kızım varken hamile kaldım emzirirken yani kestim sonra emzirmeyi 3 gündür göğüslerim ağrıyor acaba sütümü sağıp dökeyimmi yoksa buzluğa mı atsam….?
peri001 gmz170_ Sağdığınız sütü 6 ay buzlukta saklayabilirsiniz zaten diğer bebeğede faydası olmayacak bu şekilde bebeğinizi emzirin lütfen 🙏
kmomm hry410_ evet sütün tadı değişiyor. Emmek istemezse bırakabilir de bırakmak istemezse emzirmesinde bir sorun yok
gmz170_ hry410_ aşkım onu demedim şuan hamileyim ayrı olarak 1.3 aylık bebeğimde var o sebepten 2 aydır kızımı sütten kestim şuan göğüslerim ağrıyor sağıp dolaba atımmi sağıp dmkeyimmi diye sordum
kmomm gmz170_ böyle bir şey yok. Boşu boşuna sütten kesmişsiniz. Bebeğiniz emmek istiyorsa emzirmeye devam edin
peri001 gmz170_ kaynananız doktor mu müneccim mi çocuğun hasta olacağını nerden çıkarıyor Allah aşkına her büyüğün sözü dinlenmez bi araştırılır akıl süzgecinden geçirilir uygunsa yapılır yarın doğunca kaynananız ağzına şeker lokumda sokar
gmz170_ kmomm emmek istiyor ben de saçma buldum ama büyüktür diye dinlemek istedim az önce bile aklına geldi tekrar istiyordu zor susuturdum
kmomm gmz170_ büyüktür dinleyin tabi ama bebeğinizin sağlığı için gerekli olan bir şeyi de sırf büyük dedi diye yapmayın. En azından bir doktora danışın. Verin memeyi içsin çocuk. Zaten tadı kötü gelirse ve istemezse kendi bırakır
peri001 gmz170_ Yazık emmek istiyorsa emzirin tandem diye bişey var araştırın lütfen gögsünüz doluyorsa tam boşaltamazsanız mastit olursunuz mazallah. Ortada Emmek isteyen bi bebek ve süt dolu memeler var neden çocuğa varlık içinde yokluk çektiriyorsunuz çok garip 😳
gmz170_ peri001 aşkım zaten emmeyen bir çocuktu göğüalerimde küçük pek dolmazdj bıraktım şimdide istiyor ama kaynanamın dediğini yapıp emzirmesim bnde
aycoregim gmz170_ goguslerin buyuklugu ile sutun miktarinin alakasi yok, bebek emmedigi icin sut dolmuyordur gogsunuze sadece. Dogacak bebeginiz istahli olur cok emmek ister o zaman gogusleriniz dolu dolu olur belki de