Timurmom Sorum başlıkta hanımlar. 2 haftadır sürünüyor. Dizlerini poposunu kaldırıyor ama kollarını kaldıramıyor.Yatarken oturmayada başladı. Ama emekleme yok. Tahmini ne zamana emekler. Deneyimlerinizi merak ettim
Deletedmom_223 Timurmom kaç aylık bebeğiniz.Beninki de komando gibi yerde sürünüyor.Sanki asker yetiştiriyorum evin içinde.Surunurken bir de pijamasini çıkarıyor😂😂
Ballikizim99 Timurmom bizim o süreç uzun sürmüştü geri geri gidiyodu sürünerek emeklemesi 1 ayı geçmişti
rukenlina bisenakillisinzaten kaç aylıkken sürünmeye başladı kızım da şu an 9,5 aylık 3 aydır sürünüyor hala emekleme yok telaşlanmaya başladım bir de iki koluyla mu sürünüyordu kızım bir kolu altta kalacak şekilde sütünü da
bisenakillisinzaten rukenlina komando gibi surunuyordu 😁 7 aylıkken başladı. 11 aylık gibi de emekledi
zxy 8 aylıkken sürünmeye başladı 10 aylıkken yürüdü çat pat şimdi 10.5 aylık iyi öğrendi artık yürüyor sürünmek istemiyor hiç dünde desteksiz kalkmayı öğrnedi
rukenlina bisenakillisinzaten kızım da tam 7 aylık olmadan 1 gün önce sürünmeye başladı şimdi 9,5 aylık halen sürünüyor
Annisi24 Oğlum 2 3 aydır sürünüyo hatta yürümeye baslıyo diyebilirim yerde hala sürünür 🤣🤣 dizlerini kullanmaya yeni basladı