ikiminik16 Bebegin 5 ayına yeni girdi miro refleks gistermiyordu bittiğini düşündüm ama gecen gece battaniye değişikliği için hızlıca çektiğimde uykusunda refleksi tekrarladı sonra üç gündür bu hareketi yapıyorum uykuda bu harekette aynı refleksi gösteriyor onun dışında sesten yada ani hareketlerden korkan irkilmen bebek değil uykusunda ani dokunmadan moro tepkisi veriyor moro 6 aya kafar bitmeliymis ondan panik oldum zaten panik bir anneyim sizlerde yaşadınız mi(moro:kollarin aniden iki yana açılması)
cocum ikiminik16 Moro refleksi bebeklerin çoğunda ilk 3 ay içinde kaybolur ama her bebeğin gelişimi kendine özgü olduğundan 4-6 ay kadar da sürebilir yinede doktorunuza danışın bi
ikiminik16 cocum zTen 3 aydan sinra ani irkilemelrr kalmadı tabi her bebek gibi yoğundu ama 3 aydan sonra bitti
selcan91 Benim bebeğimde vardı 6. Aya kadar sürdü araştırmaların sonucunda genel de kundak yapılmayan bebekler de uzu. Sürüyormuş bu olay.. zamanla geçti, beşiğinde uyuduktan sonra hafif kundak yapıyordum o şekilde atlattık
selcan91 ikiminik16 5-6 ay civarı bitmişti bebeğiniz ne kadarlık aylık kontrollerinde doktora da danışsaydınız içiniz de korku kalmasın bence