aslananne27 Kızlar Yeni aldım bu işsaretlediğim o küçük siyah olan şey ne işse yarıyor şuan ocakta yemk pişiyor korktum 😂😂😂ona dokunmayım dime 🤭🤭
betul97_ aslananne27 O içerisindeki basıncı dengeliyor ona dokunmayın annemde de ondan var sadece hava çıkmaya başlayınca diğer siyah olanı indiriyordu annem yemeğe göre yarım saat 1 saat bekliyordu sonra altını kapatıyordu
caylavyu aslananne27 Basınç düğmesi ona dokunmayın. Siz yemeği koyun ocağa siyah aparatı kaldırın fısssssss sesi gelene kadar yukarda durucak sonra indirin aldığı buharla pişirecek. İlk yüksek ısı indirince altınıda kısın güzelce pişer
aslananne27 Gul-42 caylavyu betul97_ kızlar hiç dokunmadım yemek sağ salım pişti😂😂pişene kadar da kalbim 28282828282 atıyordu 🤭🤭 bu dedıklerinizi nasıl yapacam zaten Düdüklüden korkarım 🤦🏻♀️😂hiç dokunmadım bişi olmadı ama
Gul-42 aslananne27 pişerken hava cıkıyor ama dıgerını ındırmen gerekıyordu yemek piştıkten sonra suyun altında kaldıracaksın
caylavyu aslananne27 Ay çok kolay ya hiç korkma. Suyun altınada tutma bence o eski bir yöntem, iki dk havası çıkıyor normal açıyorsun kapağını zaten. Afiyet olsun😊
Deletedmom_223 aslananne27 bu kadar korkunuza bir yöntem biliyorum. Düdüklü tencere kullanmayacaksiniz.😂 Ben kullanmıyorum çok korkuyorum patlama felan olur diye Allah korusun😂
aslananne27 Deletedmom_223 işte kuru fasulye olsun kemik haslama falan daha kolay pişiyor çabuk 🤭korka korka kullanıyorum o sıra mutfakta bulunmuyorum 😂😂😂
aslananne27 caylavyu annemde hep suyun altına tutar ama ben yapamam korkumdan altını kapatım dıger odaya geçiyorum 😂😂😂