gkcesrp Arkadaşlar merhaba,demir ilacı ocean almamı istedi doktor ocean aldım günde bir defa 7 damla dedi başka da bişi hatırlamıyorum nasıl ne zaman vermeliyim sizler nasıl ne zaman veriyorsunuz?
sek_kahve gkcesrp aç karnına vermek lazım, uyanıkken demir vermek mide bulantısı yapabiliyor, en uzun hangi vakitte uyuyorsa o vakit verin, gece uykusu olur
gkcesrp balkizim1 bizim çocuk doktorumuz ocean önerdi onun için günde bir defa yedi damla dedi ablamada kendi çocuk doktoru x2 demiş yani 14 mesela. Ben anlamadım hangısı doğru neye göre bu damla. Siz saat kaç aralıklarında veriyorsunuz
balkizim1 gkcesrp ben düzenli vermiyorum açıkçası d vitamini ile arasında 1 saat oynuyor Uyandığında iste her gün 11 12
gkcesrp mseyma anladım ama mesela ablamın bebeğe de ocean vermiş doktor onunkı 8 aylık kılosuna göre ama x2 şeklinde bana öle bısı demedi doktorum günde bir defa 7 damla dedi
gkcesrp sek_kahve anladım ama gece uyuması emıyor gazını çıkarırken uyutuyorum aç uyumaz yani bir kaç gündür veriyorum sabah uyanıncs emzırıyorum d vitamini verıyorum bir saat sonra demir veriyorum bir saat daha bekleyip öyle emzırıyorum
50krsvertirreekk Biz bestiron kullanıyoruz kilo x2 şeklinde sabah uykudan uyanınca aç karnına veriyorum 1 saat beslenmiyor 6 aylık
gkcesrp balkizim1 sız nasıl veriyorsunuz kaç damla sızede damla seklındr mı yoksa x2 şeklinde mı verın dedı
hry410_ Oceon bende kullanıyorum içindeki ölçü çubuğu ile 0.5 ml olarak veriyorum uyanınca sabah gece veya geç saatlerde verilen demir ve dvt 3 uyku konusunda sorun oluyor bebek huzursuz olabiliyor ağlayarak uyanabiliyor o yüzden sabah verin bence
gkcesrp hry410_ teşekkür ederim bilgi için sabah verıyorum da o şekılde ölçekle mı verin dedi doktorunuz