eliftekcan1 Kızlar selam 36 aylık oğlum var ve 2 aylık hamileyim mayısın 20-26sı arası tatil ayarladık antalya granada luxury belekte sizce havuza denize girilirmi o tarihlerde çok aklıma takıldı tam 30 haftalık oluyorum sonrasında gidemem zaten
aysebb eliftekcan1 Giren giriyor ama tercih meselesi daha tam ısınmış olmuyor deniz. Haziran ortasından sonra güzel oluyor bana göre
tamiris eliftekcan1 hava durumuna bağlı, biz geçen sene gittik ama çok rüzgar vardı, denize hiç giremedik sadece havuza girebildik, ama şansınıza belki hava güzel olur, en azından değişiklik olmuş olur.
temmuzsbl eliftekcan1 deniz soğuk olur haziran sonu anca ısınıyor. Normal insan üşür bide hamilesiniz hasta okursunuz. Havalar çok güzel sıcak olur ama denize girmek zor bana göre.
endoplazmikretikulumiste eliftekcan1 granada luxury Belek’te olan ise Belek Antalya’nın diğer yerlerine göre soğuk mevsimlerde diğer yerlere göre sıcak kalan bir yer mesela eylülde gideceksek biz hep Belek otellerini tercih ederiz o yüzden . Mayıs biraz erken deniz içinde havuz içinde , tabi mevsimlerde belli olmuyor Mayıs 2025 olarak hava durumu tahminine baktığımda en yüksek 22 derece yazıyor en düşük 18 . Tabi bir hafta kala bile bı tahminler değişebiliyor bence çocuğu sokmayın eğer çok ısınmazsa siz de girmeyin gebesiniz nolur nolmaz . Kapalı havuzlarının sıcaklık ayarları oluyor en kötü kapalı havuza girersiniz