pinkmoom Hanımlar selamm, benim eşim geceleri uyurken inanılmaz horluyo eminim ki benimle aynı sorunu yaşayan birçok kişi vardır bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba yaa bir fikri olan var mı?
metemom_ pinkmoom ay bende burda bekliyim sinirden geceleri ağlıyorum artık uykuya dalmadan horlamaya başlıyor
elifsesiz pinkmoom Ay sorma bende aynı durumdan müzdaribim geçenlerde bir yerde görmüştüm baş ve boyun destekleyici yastıklar horlama önleyici oluyor diyorlar ama o tarz adam akıllı bir yastık bulamadım🤦🏻♀️
sareceymer metemom_ ya gece yarısı tartışıp salona gönderiyorum yadaaa kafayı yiyorum bebekte var kalkıyor sese surekii uyarmak zorunda kalıyorum
nslhnak metemom_ bendede var bir adet. Adamlar o kadar gamsız ki ya nasıl uykuya dalmadan horlamaya alıyorlar kendileri bunların tuşu mu var 😩😩😩
atlaskuss Ahahhah yalnız değilmişim aşırı horluyor gece kaç defa kalkıp yastığına vuruyorum şehir değiştirsin de horlamasın diye , zaten gecelere bebişler uyandırıyor bide kocalar çıktı başımıza
kader539_ elifsesiz ben aldım hiçbif işe yaramıyor boşa para vermeyin. Tek çözüm yan yatması uyurken kafasını havaya kaldırması yani biraz da olsa azalıyor ses bende aynı durumdayım
melenbeg Benimki boğazını kaşıyor garip bir sesle en azından horlama belli bir ritimle gidiyor bacım beterin beteri var öyle düşün 😂😂😂 kızım da zamanla alışıcaktır ne yapayım uyanıcak diye korkuyorum ama 🙈
ebolyk pinkmoom horlama problemim benimde var dediginz gibi boyun ve bas destekleyen yastık kullanıorum uzun zamandır daha rahat nefes aldıgımı hissediyorum resmn
2123d Kızlar hemen trendyoldan noclos markasının burun dilatörünü sipariş veriyorsunuz ve kocalarınıza burnuna takması için veriyorsunuz sonra da bana dua ediyorsunuz
SerenGltkn 2123d hemen sipariş ettim inşallah işe yarar size çok dua ederim. Bir de yastık bulabilsem onu da alıcam hemen
momas pinkmoom ben kulak tıkacı almıştım bebekler gibi uyuyordum duymuyordum hiç bir şey. Ama eşim 155 kiloydu kilodandı yani mide ameliyatı oldu şu an 127 ye düştü daha kilo verir vermez horlaması kesildi. Yoksa hep salonda yatıyordu. Çocuk oldu tıpa da takamadım neyse ki kilo verdi de salonda yatmaktan kurtuldu😂
ebolyk pinkmoom puffy suprelle extra yastık kullanıyorm baya da memnunm hem yan hem duz yattıgım zaman eskisi kadar horlamıyorm
amazontuba pinkmoom bu konuda yalnız olmadığıma mı sevinsem , yoksa hem bebekle hem kocalarla uğraştığımıza mı üzülsem bilemedim 🤦♀️
pinkmoom ebolyk Bu yastığı bende daha önce görmüştüm makinede yıkayabiliyor musunuz ya benim için kolay temizlenebimesi de çok önemli