ZeydsMom yeeefe o zamanlar 2 saate bir besliyordum. Doktor 3 ayina kadar oyle uygun gordu. Kilosuda iyiydi ama seker dusme meselesi icin gece 4-5 saati gecmesin demisti. Ben yine de korkuyordum 3 saati gecirmedim hic.
Ezooezz yeeefe 15 günlükten beri kendi uyanmasını bekliyorum doktor öyle söyledi uyandırmayın dedi erken yatarsa iki kez kalkıyor 11-12 gibi yatarsa bir kez kalkıyor.
ZeydsMom yeeefe bu konularda her doktorun gorusu ayri bide tabiki bebegin kilosunun da onemi var. Size doktorunuz bisey soylemedimi?
yeeefe ZeydsMom bebeğimin kilosunu doktor çok beğendi 3 kilo 300 gr doğdu şuan 5 kilo 400 gr geldi çok beğendi hatta bana az geldi kızdı çok güzel daha ne bekliyorsun dedi
gokcemericc yeeefe 3300 gram doğdu. 2 aylıkken 5300 oldu. Kız bebek sadece anne sütü. Bebeğim sarılık olmuştu o yüzden çok sık emzirdim ben. Birde Mastit oldum maalesef. Bu yüzden tekrardan olmayayım diye sık emzirdim
Ezooezz yeeefe 3645 doğdu 200 gr falan kaybetti doğum sonrası ,15. günde doğum kilosunu geçmişti 5680 şu an 2,5 aylık erkek .