Audrey_ Kızlar optipro kullanıyordum ama gaz yapıyor çok. Bende comforta geçtim. Memnun kaldınız mı kullananlar var mı? Gaz yapmıyor diye okudum hep.
maysamoms33 Audrey_ çok memnunum ama bulmada çok sorun yaşıyoruz eczanede var ama daha pahalı market market bulmaya çalışıyoruz nettende söylemek istemiyorum içeriği ya da aynısı mı diye hiçte indirime girmiyor diğer mamalara nazaran ya
Audrey_ melenbeg kilo elbet alacaktır şu an sarılık yaşıyoruz bol bol beslenmesi gerekiyor ama optipro gaz yaptığı için gazını çıkarmaya çalışırken kusuyor. Kilo aldırmıyor diye bi teori mi var taze anneyim daha 🥲
melenbeg Tadını da sevdiyse ne ala kullanın gaz problemi geçince optiproya geçersiniz biz öyle yapmıştık
melenbeg Audrey_ hayır hafif gaz yapmayan sindirimi kolay bir mama olduğu için kilo aldırmaz diyenler var forumda 😂😂😂 ama aldırıyor bayağı iyi bir mama
melenbeg Audrey_ hayır ama ben geçmiştim bulunması daha zor comfortun sadece getirden söylüyorduk onu ama optipro heryerde var
Audrey_ melenbeg E bebekten aldık bizde. Dediğiniz gibi bir süre sonra gaz sorunu bitecek ondan sonra ona da geçebiliriz 🥰
Audrey_ HE-SEN-COK-BILIYON inşallah bizde memnun kalırız. Az önce ilk defa kullandım ama kustu normal mi ki acaba.
HE-SEN-COK-BILIYON Audrey_ takip edin tekrarlarsa verme bebeğine yaramamış olabilir farklı bir mamada benim bebeğim de aynı oluyordu
HE-SEN-COK-BILIYON Audrey_ verme o zaman iyi gelmedi demekki bebelac gold dene istersen o da gaz için ideal