uykusuzanne__ Akşama ne yemek yapacaksınız Ben şimdilik düşüncem 😂 Patates yemeği Yoğurtlu ufak mantı Salata 🥗
lceLady uykusuzanne__ Tarhana çorbası Dünden biraz dana ciğer var Havuc salatasi yapicam Ve sulu köfte patates Ayran
dayes uykusuzanne__ tavuk kapama yapacağım dedim vazgeçmezsem 🤪 yanına da havuç tarator yaparım belki, ben hâlâ belirsizim 😅
morsevenanne9 uykusuzanne__ tavuklu patates yemeğim var yanına birde mercimek çorbası yeterli 🌸 yaparsam birde salata
Balkizlarim uykusuzanne__ havuçlu patatesli tavuk haşlama pirinç pilavı salata ve sarımsaklı yoğurt yaptım sabahtan buzluğum da da browni kurabiye var cikirip serbetledim ☺️🌺
Esraesra08 uykusuzanne__ nohutlu pilav üzerine tavuk ayran eşimin birinci evliliğinden çocukları geliyo bunları sevdikleri için bu aksam böyle :)
Hilalse Esraesra08 Esraesra08 ‘bunları sevdikleri için’ içimi ısıttınız ellerinize gönlünüze sağlık 🙏🏼
ozipek uykusuzanne__ Mercimek çorbası 🥣 Körili kremalı tavuk sote 🐓 Pesto soslu makarna 🍝 Yapabilirsem salata 🥗 😀 Kızıma da ıspanak yemeği 🙃
dayes uykusuzanne__ Menü belli aslında haftalık yapıyorum genelde ama eğer öğleden önce yapmadıysam sonrasında o kadar zor geliyor ki