Angel0507 Oğlum 17 aylık 15 günlük ayağa kalkıp 5 6 saniye ayakta durup düşüyor etrafı tutup yürüyor ama desteksiz yürümüyor çok korkuyorum ve üzlüyorum
muno112 Angel0507 korkuyordur yürüme arkadaşı denediniz mi veya tek elinden tutup cesaretlendirin 3 5 adım atarsa gerisi gelir 18. Ay muayenesinde doktorunuza danisirsiniz hala yürümezse son sinir 18 ay deniyor çünkü. Ama bence sıralıyorsa dengede durmaya çalışıyorsa sorun yok gibi
sekerszkahve Angel0507 kızım 4 gün sonra 18 ayına girecek bir aydır yürümeye başladı bende çok kafaya taktım korktum ama şükür ayaklandı doktorlar 18 aya kadar normal diyor inşallah sizin yavrunuzda tezden ayaklanır korkmayın
Su123aa Benim oğlumda böyleydi 18 ay 5 günlük iken yürüdü telaş etmeyin korkuyordur desteksiz bi kaç sn durma sıralama varsa illa yürür doktorum bana öyle demişti siz korkusunu yenmesi için sevdiği nesneleri ona uzatın size gelmesini sağlayın
Angel0507 Su123aa ayakta saniyelerde durduğunda alkışlıyorum seviniyor gel diyorum kendini yere atıyor