Kubratemiz aslanmommy ben oğluma kullanıyorum onu kullandığımdan beri daha aktif ve enerjik olduğunu farkettim 2. Ayındayız şuan ama iyi geldi diyebilirim.
Kubratemiz aslanmommy zayiiflama için etkili olduğunu düşünmüyorum vitamin sonuçta. Benim oğlum protein alamıyor o yüzden böyle halsiz gibi çabuk yoruluyor nöroloji doktoru destek olması için verdi kullandigimizdan beri daha dinç ve enerjik sadece.
aslanmommy Kubratemiz benim enerjim sıfır devamlı yatış modundayım bu yüzden de kilo veremiyorum hareketsizlikten dolayı
Kubratemiz aslanmommy o zaman size kolejen öneririm 😊 bende öyleydim kolejen kullanmaya başlayınca daha enerjik oldum normalde hep uyku moduhndayim çocukla direk uydurdum yinede yetmezdi ama kolejen gerçekten iyi geldi .
Kubratemiz aslanmommy Ben bunu kullanıyorum içinde de prebiyotik destekli olduğu için bağırsakları güzel çalıştırıyor. Hem enerji verir hemde zayiflaminiza yardımcı olur.🌸
Kubratemiz Yesillimon bı fikrim yok malesef ben enerjim çok düşük diye doktora gittim hiç birşey vermediler öyle arkadasimla konuşurken bunu önerdi . Alıp denedim memnunum suanlik.