ipelya Arkadaşlar kızım 15 aylık ve yoğun bir alerjisi var.ellerini kasimaktan kanıyor artık. Hacettepede özge soyer hoca var diyorlar ama randevu alamıyorum nasıl alınır. Yada başka dr önerisi olan var mı zor durumdayım. Şehir hastanesi ne gidiyoruz ama her defasında farklı bir asistan dr var . Giderek alerjisi artiyor.
zahideozsn ipelya Merhaba. Doktora ulaşım sağlayabildiniz mi acaba. Ben de kızım için ulaşmaya çalışıyorum
Betus0640 ipelya öncelikle cok geçmiş olsun. Gıda alerjisi mi var acaba ? Biz de alerji sebebiyle takipliyiz kendisine. Randevuları hastaneye gittiğimizde alıyoruz. Alerji bölümünün Telefon numarasına ulaşabilirseniz bilgi verirler mutlaka. Ben de bulabilirsem paylaşayım sizinle
vdemir Merhaba Medicana cem hasan razi, hem çok güler yüzlü hem de neler yapmamiz gerektiğini çok detaylı bir şekilde anlatarak kafamızda soru isareti olmadan icimiz rahat bir şekilde geri donuyoruz her defasında
damlaa06 ipelya var ben kizimi götürüyorum telefondan sekretere baglanip aliyorsunuz yada oraya gidip orda almaniz gerekiyor online olarak cikmiyor