gizemaylam Bebeğim 36+6 da doğdu kilosuda 2400 du rop muanesini önerdiler , bizim haftalarda doğum yapıp yaptıran var mı ya da bu kilo aralığında doğup rop muanesini yaptıran anneler
milletsanakanalizemiolacak gizemaylam bizde aynı haftada doğduk canım 2700 doğdu 2410 ile küveze girdi 3. Ayda rop muayenesi yaptırdık
cikolataliekmek gizemaylam bebeğim 35+4 de 2500 gr doğdu, kuvizde yatmadı ancak doktorumuz yine de yaptırın dedi. Kısa bir işlemdir çok şükür bir sorun cikmadi
gizemaylam milletsanakanalizemiolacak Allah a şükür bebeğim kuveze girmedi benim yinede gerek olur mu bu rop muanesine acaba
sek_kahve gizemaylam evet yaptırmanız iyi olur, erken doğduğu için gözlerindeki bazı kılcal damarlar oluşmamış olabilir. Bunun tespiti için rop gereklidir. Eğer küvezde kalsaydı önermek yerine mutlaka yaptırmanız gerektiğini söylerlerdi
gizemaylam milletsanakanalizemiolacak nasıl Bir işlem tam ağrılı , bebek için zorlu bir işlem diyorlar
milletsanakanalizemiolacak gizemaylam hayır damla damlatıyorlar bir kaç kez sonra muayene oluyor benim bebeğim muayene sırasında uyuyordu bir sorun yaşamadı perdeyi çektiler zaten görmedim ben 4 hemşire 1 doktor vardı yanında
muno112 Gözüne bir damla damlatip mercekle bakılıyor acılı bir işlem değil ağlarsa da korkudan ağlar yapılması önemli bir muayene erken tanı her zaman kiymetli
ekimkizi_ Benim bebeğim 2040 doğdu küveze girmedi ama yapildi muayene ilk doğunca gittik 1 ay sonra gel dedi o muayene de yetirince gelişmemisti damarlar sonra 3 ay sonra gel dedi gittik sonuncusunda geçti çok sukür küçük bebeklerin geçmesi zor oluyor
Klaray Benim kızımda 36da doğdu 2700 kg doğduğunda oksijen alamıyordu direk yoğun bakıma girdi. Rop muayenesi yaptırdık. Mutlaka yaptırın önemli bir konu. Çocuk doktorumuzdan isim istemiştik o bir isim önermişti bize, iyi doktor olması da önemli.
gamze1806 gizemaylam 33. Haftada doğdu bebeğim ilk rop muayenesini 1. Ayda küvözde yaptılar, Sorun var dediler 2. Ay tekrar yaptılar gözler normale dönmüş dediler.