Esrataluy Kızlar ne olur aranızda bu hastalığı geçiren yada hemşire doktor varsa nolur bilgi verin 1 hafta önce ilk ağrımı yaşadım göğsümün alt tarafında kötü bir ağrı ve sırtıma vurmuştı kısa sürdü diye gitmedim acile sonra tekrarladı Pazar gecesi 3. Ağrıyı yaşayınca acile gittim ilaçlım tomografi çekildim pankreatit dediler pankreasım da ödem çıktı çok korktum 4 gün kaldım hastanede dün çıktım ama hala halsizim iştahsızım doktor korkma değerlerin düzeldi dedi bu arada taş vs de yok bende çok korkuyorum elim ayağım titriyor sürekli
gamze1806 Esrataluy iş yeri arkadaşim bu hastaliği yaşiyor, bir kaç ayda bir hastahaneye yatiyor, değerler tavan yapiyor. Tabiki herkesde böyle olacak diye birşey yok, Allah şifa versin.
minikkus434 Esrataluy ben taş düşürdüm geçen sene ağrı süreci berbattı ve ben üstüne bir de lohusaydım çok yağlı şeyler yemeyin
gamze1806 Esrataluy neden kaynaklandiği belli değil, çok doktora gitti, tek çare ameliyat demişler, onuda gençsin olmaz demişler. Çaresi yok kısacasi doktorlarin dediği buymuş. Allah şifa versin
Esrataluy minikkus434 benim taş yok ama yani hani neden olduğunu anlayamadım pankreasım da ödem çıktı ilaçlım tomografi çekildim bir kaç gün yattım hastanede değerlerim düzelşnce çıktım ama şimdi korkuyorum neden oldu diyorum bide internete bakıyorum kötü şeyler yazıyor elim ayağım titriyor :(
minikkus434 Esrataluy çok geçmiş olsun cnm benim ki hamliyken başladı çok fazla ağrılarım oluyordu bikere ambulans bile çağırmıştı eşim gece yarısı daha sonra buyüzden çok hastane de yattım hamileyken doğumdan 27 gün sonra tekrar aynı ağrılar oldu bu sefer geçmedi sabah 6 7 civarıydı eşim ambulans çağırdı hastaneye gittik kabızlık dedi gönderdiler akşam 6 kadar ben bu ağrıları çektim kusmaya filan da başlayınca eşime dedim kalk beni götür o günü bebeğim den 1 hafta ayrı kaldım daha sonra ameliyat oldum