ceylansak Siyah saçlı doğan bir bebeğin saçlarının rengi açılıp sarı olacaksa bu ne kadar sürer yaşayan var mı bebeğim siyah saçlı doğdu şimdi çok dökülüyor çıkanlarda sarı sarı çıkmaya başladı gibi sizin böyle olduysa bilgiler verir misiniz
duygu_aslanalp ceylansak benim bebeğiminde saçları simsiyahtı hatta alnı bile siyah siyah tüydü diyebilirim ama şuan 9 aylık sapsarı oldu saçları ve tenide açıldı beyaz tenli.
Dery61 Benim bebeğiminde doğduğunda saç rengi siyahtı sonrasında yavaş yavaş döküldüler açık renk çıktı kumral oldu
ceylansak Kayraaa59 ilginç gerçekten benim 7 yaşında bir oğlum var o baya esmer doğdu kapkara saçlı hala öyle kara yağız bir çocuk ☺️ Şimdi 3 aylık bir kızımız var o beyaz tenli saçları siyahtı şimdi sararmaya başladı şaşırdık 😂
Kayraaa59 ceylansak oğlum doğunca bende bu kadar sarı olmasını beklemiyordum. O da çok siyah saçlı doğdu çünkü. Ama birden dökülmeye sarı çıkmaya başladı. Şimdi 3 yaşında sapsarı 😂
defnemiraybebek ceylansak eltimin kızı simsiyah saçları vardı 4 aylıkken kazıttı eşit uzasın diye çıkan saçları sarı 😊 Benim kızım da siyah saçlı doğdu bende eşit uzasın diye makine ile kestim ama bizim saç rengi değişmedi sadece biraz rengi açıldı
oglumherseyim_ ceylansak Oğlum doğduğunda okadar gür ve siyah saçları vardı ki aay bu benim çocuğum mu dedim ☺️ (ben beyaz tenli kumral saçlı eşim buğday tenli kahverengi saçlı biri ) Neyse sonradan rengi açılmaya başladı hem teninin hem saçının nasıl oldu bilmiyorum ama şuan pamuk gibi oğlum var beyaz tenli hafiften sarışın 🥲