aslan97 mervemuratmert benim de bebeğim 2 aylıkken hiç uyumuyordu bebek hamağı aldık biz , genelde kolik bebeklere çok tavsiye ediliyormuş bizim uyku problemimizi hamak çözdü gerçekten tavsiye ederim
Dlnmrc mervemuratmert bebeğim 2 ay 5 günlük doğduğundan beri her gece 4 buçukta falan uyuyo 😞 nasıl düzelicek bilmiyorum bugün gündüz de hiç uyumadı ve hala uyanık
pinartmd mervemuratmert 2 ay 25 gunden selamlar gece 1de basliyo sabah 6ya kadar ayaktayiz sadece kucakta dik pozisyonda yururken susuyo oturmak yasak resmen . squat yaparsak sakinlesiyo bi sure sonra mayisiyo yataga polar battaniye seriyorum sicak olsun diye.. yatirip hemen meme veriyorum emerken uyuyakaliyo
aslan97 mervemuratmert yok çabuk uykuya geçiyor 5-7 dk sallayınca uykuya geçiyor sonra sallamayın uykuya geçtiğinde salllamayı bırakın ona alışmasın bebeğiniz daima sallanmak ister yoksa
aslan97 mervemuratmert ben yaşadığım şehirdeki bebek mağazasından aldım ama alışveriş sitelerinde satılıyor bebek hamağı diye geçiyor
melenbeg Kanz elektrikli ana kucağı kullanmıştık uyuma süresini oldukça uzun tutuyordu sonra biraz büyüyünce mamaya geçtik ve aç olduğu için uyumadığını anlamıştık 🤣🙈 ama hamakta güzel fikir denemedim