tubabhdr Merhba güzel hemcinslerim iki aylık bi oğlum var anne sütüyle besliyorum sütüm yeterli mi bilmiyorum bana göre karnı doyuyo gibi hissediyorum ama sizden de fikir almak istiyorum 2 aylık bi bebeğin kaç kilo olması iyi 3 kilo doğdu bu arada
usenmedimyaptimbirvelet tubabhdr ayda 1 kilo alması gerekiyordu sanırım ay büyüdükçe kilo alımı düşer
imaddesi tubabhdr 4,5-5 kilo olması lazım sanırım. Huzurlu ve uzun uyuyorsa, günde en az 3-4 çişli bez çıkıyorsa doyuyordur hiç korkma
zeynepasel991_ tubabhdr bu çocuğa göre değişir tabi kg alımı ama ilk aylarda ayda 1 kg kadar iyi demişti hemsirem.Birde cisli bez sayısı 6 ise demişti bana karnı doyuyordur demişti. Sağlıkla olsunlar
aysebb tubabhdr Her ay en az 600 gram alması yeterli bu 2 ayda ona göre hesaplayın. İlla 1 kg alacak diye birşey yok ilk aylarda da olsa yani benim kızım 800 gram almıştı mesela ilk ay oda 3 kg doğmuştu. Hiç 1 kg almadı öyle hep 700-800 gram aldı gayet normaldi yani. Zaten 4. aydan sonra çok almıyorlar
momdlk İlk aylarda 1 kiloya kadar alır çişli bezi günde kaç kez alıyorsun ona bak doyduğunu anlamak için
seyma51 Bebeğinizin kilosu kadar sağlığı da önemli. Obez bir çocuk yerine sağlıklı bir çocuk tercih edersiniz eminim ki. Sütünüzün yetmesi kadar süt kalitesi de çok önemli. Bunun için çocuk uyuduğunda sizde uyuyun, bol su için ve stresten uzak durun 🩵
tubabhdr zeynepasel991_ analdım teşekkürler tabiki öncelik sağlık Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah 🙏🏻