kuzuanasi Hanımlar şöyle güzel fotoğraf basan bildiğiniz bi site var mı? Kedi7 resimli magnet sitelerini denedim çok kötüydü. Sosyopixtende magnet çıkardım ondanda hiç memnun kalmadım. Yardımcı olursanız sevinirim
cokbilmismom kuzuanasi nesi güzel değildi acaba çok mu kalitesizdi. Bende bir sürü foto çıkartacağım ama fotoğrafçılarda da çok pahalı ya
arelinannesi1 kuzuanasi resimli magnet güzeIdir ama kötü mü denk geldi acaba ordan bi kaç defa siparişim olmuştu kaliteli denk geldi ama hep
kuzuanasi cokbilmismom evet çok kalitesiz çıktı hepsi renkleri soluk. Hadi telefonla çekinenleri anladım da profesyonel makinayla çektirdiklerimiz bile çok kötü. Bide ekstra parlak olsun diye 2 katı para verdim gerçi fotoğrafçıdan çıkartsam o kadar fotoğrafı 3 4 bin tutaedı ama yinede para çöp oldu
kuzuanasi arelinannesi1 200 küsür fotoğraf çıkardım adam akıllı çok az düzgün fotoğraf çıkmış tabi kedi7ye göre çok çok iyi ama yinede hiç hoşuma gitmedi
kuzuanasi Kedi7 bana tekrar ulaşıp fotoğrafları tekrar yolladı eskisinden daha iyiydi merak edenler için yazmış olayım 🙂
cokbilmismom kuzuanasi peki eskileri niye öyle kötüymüş açıklamaları ne. Siz şikayet mi etmiştiniz ulaşıp tekrar gönderdiler
kuzuanasi cokbilmismom evet hem mail attım hem yorum yapmam için mesaj atmışlardı 1 2 gün sonra geri döndüler nedenini açıklamadılar ama en azından hatalarını gidermeye çalıştılar. Yani çok iyi değil ama idare eder 😊