aslanege07 Kızlar spiral taktırıcam yarın. Acılı bir işlem mi? Dayanılmaz mı ne derece biraz tarif edebilir misiniz? Bir de adetimin 3.günü. Adetliyken takılıyor değil mi ama çok çekiniyorum ped vs görüntü olarak. Öneriniz nedir
Kocamdaaakocammm aslanege07 Ben devlette taktırdim doğumdan 8 ay sonra hiç adet görmedim takarken acı sizi olmadı 5 10 dk bi işlem zaten devlette taktirmistim
Orenda_ aslanege07 10 dakikalık bir işlem çok fazla acılı olmuyor korkma,bende 3. Gün gitmiştim.Adet olmadan da gidilir ama heralde hem acısız olacağı için hem de gebelik şüphesi olmadığı için takılıyor diye düşünüyorum 🙃
Snp57asel Kocamdaaakocammm bunların hormonlusu hormonsuzu varmış hangisi daha iyi bide bakır ve plastik diye de duymuştum
Kocamdaaakocammm aslanege07 Kendini sığmadığı sürece kasmassan bisey olmaz cnm inşallah 🙏 zaten adetliymissin daha kolay olur rahim aşağıda olduğu için Merak etme zaten sen zten perde arkasında soyunuyorsun bakmıyorlar sana
Kocamdaaakocammm Snp57asel Evet hormonlu daha iyi diye biliyorum benim bakır cnm oğlum 3 yaşına girecek ocakta baksa ek bir korunma yapmiyorum