ela0305 Selam arkadaşlar bebeğim seslere karşı hassas ve kulaklarını kapatıyor sekız aylık bu şekılde bebeği olup sonradan duzelen var mı aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum bilgisi olan varmı
bikahveicelimmi ela0305 seslere karsi olduguna emin misin? Dis cikarma doneminde agri yasayinca da o hareketi yapabiliyorlar
aysbay ela0305 Dr. Osman Gönülal severek takip ederim. Bu durumun diş çıkarma ile ilgili olabileceğini söylemişti
ela0305 bikahveicelimmi maalesef oyuncaklarla oynarken oyuncaklar ses cikarıyo ve eli hemen kulaklarına gıdıyor
ela0305 aysbay hemen takıbe alayım ama Sesten kaynaklı sanırım bilemıyorum çok kafaya takarım bebegın de böyle şeyler görenler falan da yok sanırım cevap veren de yok
ela0305 tugceazra evet uzun süredir böyle dört aylıkken falan başladı ben hep dıştır dedım kendımı rahatlatmak ıstedim aklıma otizm falan getirmedim ama her seste yapınca burda belkı yaşayan vardır bi umıtte sonradan geçen vardır falan diye sormak istedim tugceazra
MYMeltemm ela0305 farklı ses seviyelerini uyaran olarak verip gözlemleyin derim yani sizin kontrolünüzde seslere ne tepki verecek eğer yine aynı olursa en azından aklınızda kalmaması açısından bi çocuk psikiyatrisine gidersiniz inşallah hiçbir şey yoktur 🫶🏻
ela0305 MYMeltemm aslında yapıyorum mesela çıngırak bıraz fazla ses çıkarıyor ona göz kırpıp irkilıyo bazen de elini kafasına götürüyor bilemedım incelemek de çok yıpratıcı ben çok takılıyorum