uykusuzanne__ Gizemcbc Mercimek çorbası Fırında tavuk patates Pilav Hazır yufkadan börek Zeytinyağlı yaprak sarması Biber dolması Yada Yayla çorbası Nohut yemeği pilav Yaprak sarması Salata
birdemetmaydanoz Gizemcbc Annemin yaptıgı gibi çorba, karnıyarık, pilav, cacık dörtlüsü fix 🤣 Son zamanlarda fırında soslu bütün tavuk , pilav ve biri yoğurtlu, diğeri ekşili meze tarzı salata yapıyorum
Lolik Gizemcbc haftaya misafirim var menümü hep önceden belirlerim😄 Yoğurtlu yüksük ya da tutmaç çorba(ikisinden birine karar vericem) Etli hünkar beğendi Sebzeli bulgur pilavı Ortaya zeytinyağlı portakallı kereviz Yoğurtlu soğan mezesi Kaşık salata Börek Tatlı da kalburabastı
tantuniayrangerisiyalan Gizemcbc O zmaan aklıma ilk gelen ekşili köfte terbiyeli olanından 💃🏼devamı yok bu kadar 😂
-Ozge- Gizemcbc Mercimek çorbası Tek kisilik güveçler etli veya köfteli Pilav Sarma Börek Zeytin yağlı enginar Havuç tarator veya Pazı yoğurtlusu Benim klasik iftar menümdür kişi sayısına göre bazen sarma yerine icli köfte yapıyorum
defnemiraybebek Gizemcbc Domates çorbası Hasanpaşa köfte patates püresi eşliğinde yanına pirinç pilavı Mütebbel meze (patlıcanlı oluyor) Sütlü tatlı
Ozra Gizemcbc Mercimek /ezogelin /domates /mantar çorbası İslim kebabı/ manisa kebabı/ güveçte püreli et sote Pilav Meze olarak havuç tarator /yoğurtlu kırmızı biber/sarma / barbunya Tatlı istiridye tatlısı ( denemediyseniz sonsuz önerimdir
Yesillimon Gizemcbc Pazartesi çaya misafirim gelecek 15 kişi menümü yazayım. Kuru dolma Gelin pastası Tepsi böreği Makarna salatasi Cig köfte Kurabiye Yazarken yoruldum 😅İnşallah altindan kalkanilirim iki çocukla
caylavyu Gizemcbc Mercimek çorbası Sultan kebabı Pirinç pilavı Hünkar beğendi Yeşil salata Tarator Turşu-Çiğköfte