zeyno0904 Kızlar 2,5 tog uyku tulumu giydirdim bebeğime oda 23 derece içinde kısa kollu zıbın var sadece sabaha karşı serin oluyor biz yorgan kullanıyoruz sizce kızım terler mi çok sıcakları mı tedirgin oldum
defnemiraybebek zeyno0904 bende 2.5 kullanıyorum içine genelde zıbını oluyor terleme falan yaşamadık hiç benim yatak odama diğer odalarıma göre bir tık soğuk ama oda ısısı 22-23 gösteriyor
eymenesra zeyno0904 bende geçen gün 2 tog giydirdim altına kısa kol zıbın terleme üşüme yoktu ama bebeğim tüm gece uyumamıştı ve biraz hastaydı aca hasta olduğu için mi uyumadı tulumdan mı bilemedim ama bidaha deneyeceğim
3kedili2bebekli zeyno0904 23 için aslında 2.5 tog çok ben gece 21-22 ye kadar düşürüp 1 tog içine askili zıbın giydiriyorum oğlum öyle bile terliyor önünü acik bırakıyorum yarıya kadar
VahsiKelebek_ Ben de 2 tog içine ince zıbın pijama var. Üstüne yorgan atiyorum valla sabaha kadar serinliyor. Boynundan içeri hafif kontrol edin terleme,vs yoksa rahattır sıkıntı yoktur. Ama yorganı beline kadar falan ortuyorum ben.