KuzeyinAnnesi03 aselhilal849_ 2 numara diye biliyorum canım ama hem hızlı hem yavaş akım var hızlı akımda oğlumun boğazına kaçıyordu dikkat etmek gerekiyor yavaş da çok zor bitiyordu 😅 S uçlu almıştım
anneyimannea aselhilal849_ o kadar kafa karıştırıcı ki biberon uçları 2 çok geniş geldi kızıma (3aylik) 1 kullanıyorum ama 2 numaranın çok yavaş akışı da var o aşırı yavaş 3 normal diyorlar onu hiç bilmiyorum
aselhilal849_ KuzeyinAnnesi03 bizimki doğduğundan beri 2 numara hiç değiştirmedim bebeğim 90ı bile bitirmiyor eskisi gibi ben de düşündüm ki biberon başlığından olabilir çünkü Bi zamn sonra sıkılıyor burdan da okumuştum sanırım değiştirsem daha çok içer
KuzeyinAnnesi03 aselhilal849_ evet canım zor gelince emek istemiyor bırakıyor. 3 alabilirsiniz o zaman
barlas902 aselhilal849_ 3 al ben 4 aldım ıcemedı benım bebegımde 4 aylık bende Philips avent kullanıyorum
freshmama aselhilal849_ bebeğe göre değişir açıkçası. ben 2 den 3 e geçtim yine istemeyerek içiyordu daha yüksek akışlıya geçince iştahlı içmeye başladı, 4 numara 3+ ay zaten