anonim96 Sevmiyor yemiyor hiç… Şuan 14 buçuk aylık sadece ek gıdaya geçince sarısını yemişti 1 ay sonra bidaha agzına sürmedi ne beyazı ne sarısını
beyzzsenturkk_ anonim96 kızım ilk defa 20 aylıkken yedi zorlayınca tiksiniyorlar bırakın isterse bir gün yer kızım yeğenimden görüp heveslenmişti başka cocuklarla yemek ilgisini çekebilir
etkafa anonim96 Benimkinde bir dönem yemedi ama şimdi yemeye başladı 16 aylık zamanla yiyorlar yani hiç kasma
anonim96 beyzzsenturkk_ doğru ama kimse yok maalesef çevremizde 😔 tekiz kızımla peki 20 aya kadar hiç yemedi mi deniyor muydunuz hergün?
beyzzsenturkk_ anonim96 hiç yemedi 6. ay denedim öğürdü 1 yasına kadar 1-2 denedim ama çok öğürüyordu tamamen bırakmıştım 20. ay da annemlerde yedi bir kerecik bir oturuşta 3 tane yedi hatta sonradan yemeye başladı evde de
-Azize123 anonim96 benim çocuğum da yemiyodu şuanda yemiyo ben biraz taze yoğurt bir adet muz 3 4 tane cici bebe bir adet haşlanmış yumurtayı iyicene catalla eziyorum bulamaç şekilde oluyo tadına bayiliyo kesinlikle deneyin internette gördüm tarifi biraz karışık yiyemez diye düşündüm ama baya yiyor 22 aylık oldu normal haşlanmış şekilde yemiyo bende elimden geldiğince bu şekilde yediriyorum
Nil10 anonim96 hiç zorlamayın. Benım kızımda hıc yemedi haşlamasını hıc veremedım hep omlet şeklinde yedi . Hıc zorlamadım bende bi gün kahvaltı yaparken ben kendı yumurta mı soyuyodum istedi kendi soydu yedi bidaha öyle devam etti . Yani bi zamanı vardr yemek ister bi gün oda
KayraVeAnnesi_06 anonim96 Ben puding gibi yapıyorumm ancak öyle yiyor Haşlanmış yumurta , 2 ceviz , yarım su bardağı süt , 1 adet muz , ham kakao , biraz da bal ekleyip blenderdan geçiriyorum
1pekmom_ anonim96 haşlayıp çatalla eziyorum üzerine zeytinyağı ve kekik, bazen kırmızı toz biber koyuyorum az miktarda o şekilde yiyor, ama parçalı bölüp verince yemek istemiyor o yüzden eziyorum. Ezip labne ve avokado ile karştırıp deneyebilirsiniz