tineanigra syavuz ben kullandım benim kurtarıcım olmuştu resmen ama tek başına yetmez düzenli gaz damlası da kullandık
syavuz MnkKrtl damla kullandım hiçbir işe yaramadı zeytinyağı kullan dedi doktorum o da rahatlatmıyor şimdi patik ve beline aldım deniyorum her tuşa basıyorum uyku haram oldu uyuyamıyo ıkınarak uyanıyo
syavuz tineanigra gaz damlası daha çok sıkıştırdı bıraktım o yüzden sanki daha çok gaz yapıyormuş gibi geldi
syavuz momofmychildren ya mikrodalgada 2 dk ısıtın yazıyor patik de kemer de ama çok sıcakmış gibi geldi bana normal olması gereken bu mu
tineanigra syavuz gaz sancısı olduğunda kemer baya rahatlatıyordu çıkarıyordu hemen gazını. Farklı gaz damlaları da deneyebilirsiniz gaz masajı banyo bunlar da rahatlatır
Elifasel__ syavuz bizde işe yaramadı gaz damlası da fayda etmedi öylece ıkınarak uykudan uyanmaya devam
syavuz tineanigra yagmurkokusu_ Elifasel__ dmtsmnmrlp momofmychildren banyo yaptırıp taktım biraz emdi uyuya kaldı 4 gündür tuvalete çıkmıyordu ıkınıp ıkınıp duruyordu taktıktan yarım saat sonra falan uyandı ama kakasını da yapmış kemer patik mi fayda etti yoksa yapacağı vardı da mı yaptı bilmiyorum