Heraninannesi Arkadaşlar kızım fazla gazlı değil aptamil gerçekten gaz yapıyor mu yada bebişlerinize yaradı mi
deletedmom4842 Heraninannesi Ben bir kere aldım ciddi anlamda gaz ve kabızlık yaptı anne sütü alıyor genelde bende ara ara emmediği zamanlar verirdim ona rağmen baya etkisi oluyordu ama her bebekte olmayabilir denemeden anlayamazsınız
ikos58 Heraninannesi gaz yapıyor ama ben aptamıl conformıl kullanıyorum zaman zaman o gaz ve kabızlık ıcın bı mama onu deneyebılırsınız
Alimran Heraninannesi ben aptamil kullanıyorum bi sıkıntı yok çok şükür gaz kabız sorunum yok üstelik kolik bebekti beni emmeyi bıraktı sırf mama içiyor
Nslyhn Heraninannesi ben en baştan beri aptamil veriyorum günde 2 kere falan. Gaz sorunumuz olmadı tabi damlaları düzenli kullanıyoruz. Sma ile değiştirmeyi düşündüm ama doktorum değiştirmemi istemedi hala devam ediyorum.
Meltem1 Heraninannesi benim bebeğim 3 aylık aptamil kullanıyorum hep kabızlık yapmadı gaz da öyle aşırı derece değildi bebeklerin bünyelerine göre değişiyor kimine gaz yapıyor kimine yapmıyor