kahvekolik_ Evi dip köşe temizlik yaptıktan sonra aksam yemeği yaparmisiniz yoksa mutfak batmasın diye eve sipariş edermisiniz? Valla ben büyük temizlikten sonra yemek sipariş veriyorum. Bi aksamda olsa temiz dursun ya 🥲 🧼
sevgiseli2021 kahvekolik_ ben temizlik yapacağım gün yemeğimi sabahtan yaparım her zaman vallahi yoksa yetişmiyor ya da halim kalmıyor
ElisaMom_ kahvekolik_ büyük temizlik yapmadan bir gün önce akşamdan ertesi gün yemeğimi yaparım dolapta hazır olur temizlik gününde kafam rahat oluyor en azından 😅
BuzluKahve kahvekolik_ Ben de yapmam. Zaten halim kalmaz. Temizlik yapacaksam çocuğu da anneme bırakıyorum😅
caylavyu kahvekolik_ Dışardan yiyoruz özellikle dip köşe mutfak yaptıysam aman napalım bir gece temiz dursun en azındaann 😅
LezizeNine kahvekolik_ biz de ya dışardan alıyoruz ya da kendimi yorgun hissetmiyorsam hafif bişeyler yapıyorum 😄
Asyaveannesi04 kahvekolik_ Eve gelen ablamız dip köşe temizlik yaptığında genellikle dışardan söylüyorum çünkü ocak, içi dışı cam herşey pırıl pırıl oluyor 😅
sencokbiliyon kahvekolik_ Mutfak batmasın diye değil de, kendimi ödüllendirmek adına sipariş veriyorum ben 😂 bi de o yorgunluğun üstüne iyi gidiyor. Bugün de o günlerden biri 🥰
2685jflfn kahvekolik_ benim evime sipariş gelmiyor öyle olsaydı kesinlikle temizlikten sonra yemegi evde bile yemez yedirmezdim dışarıda yerdim ama maalesf üstüne birde yemek yapıyorum