__kids Merhaba kızlar aranızda ahi Sultan form kahveyi kullanan varmı acaba.ozlem öz de kullanıyor.14 aylık kızım var ve emziriyorum kullanabilir miyim sizce
Kayra_68_aksaray __kids bence kahve kullanma canım birakinca geri alıyorsun ablam kullandı geri aldı malesef iyi araştır derim birde sandaloz sakizi ni arastir derim ben sandaoz sakizi kullanmaya başladım 2 gün oldu bakalim aralikli oruç ve evde spor ile 2 ayda 10 kg verdim ramazan ayına kadar devam etmeyi düşünüyorum
Melsacar __kids merhaba kesinlikle kullanmayın hele bi fenomenden görüp asla ne kendinizi ne bebeğinizi tehlikeye atmayın derim. Öncelikle yediklerinize dikkat edin geç saatlerde bir şey yemeyin suyu yeteri miktarda için(kilonuza göre kaç lt içmeniz gerektiğini hesaplayın) ve evde bebeğiniz uyuduğu zamanlarda yarım saat leslie yapın farkı zaten görürsünüz. Naçizane tavsiyem sevgiler🥰
serifee61 __kids onunla ilgili video çıktı geçen kadın kahveyi içmiyor yalandan reklam yaptığı ortaya çıktı
Kayra_68_aksaray Leylaa_ yag yaktiriyormus bende ilk defa duydum araştırdım aldım gogle den araştırın
heygorl Hayır bebeğiniz olmasa da kullanmanız asla doğru değil ki emzirerek doğrudan bebeğe de zarar verirsiniz. Yağ yakmanın formülü bu tarz kahveler vb değil kalori açığı oluşturmak, protein ağırlıklı beslenmek bol su ve yürüyüş ya da spordur. Sevgiler ♥️
Kayra_68_aksaray 2prensannesi__ saah qksam yemeklerden 20 dkönce fındık büyüklüğünde sirkeli si ile önce ağzımda eziyorum sonr yutuyorum
selimalpinannesi Yorumlara baktınız mı benim de bir arkadaşım tavsiye etti Güzel yorumlardan çok kötü yorum var aşırı derecede baş ağrısı yapıyor kaç Kutu bitirdim etkisini göremedim diyenler var bu arada arkadaşımda etkisini görmemiş yeni aldığını da söylemişti bana da bu tarz ürünler para tuzağı en güzeli sağlıklı bir şekilde kilo vermek gerçekten inanmayın eminim onlar da kullanmıyordur o ürünleri
minikoobigo Bence de içmeyin bunun yeri dengeli beslenme ve gunde 2.5-3 litre su tüketimi ve yürüyüs veya evde spor ile destekleyin . Kesfettee denkgeldi kendisi bile tanıtırken içmediği kahveyi siz nasıl emziren anne olarak içmeyi göze alıyorsunuz? Her şeyden evvel bebeğiniz için yapmayın