sinemkrbt Kızlar Mama kullanıyorum ama aptamil bi kaç kişi aptamil nie kullanıyosun çok şişiriyo çok kilo aldırırsınız diolar kafam çok karıştı sizler neler kullanıyosunuz kullandınız
Minigiimm_ sinemkrbt ben başta sma optipro kullandım bebeğim kusunca hippe geçtim doktor önerisiyle memnunum 4 aylık
instamomdegil sinemkrbt bu pazartesi doktor kullanılabilecek mamalar içerisinde aptamilden de bahsetti. Biz aptamil veriyoruz
Rabiiul sinemkrbt bende aptamil kullandım kullandığım zaman fazla kilo aldı ama aşırı gaz yaptı sma comfort kullandım kilo alımı az oldu sma da ama gazlı bebek maması , optipro ya geçtim şimdi gaz sorunumu yok
sokomellalparslan instamomdegil elimde aptamil 1 numara mama var fazla şuan uygun fiyata satıyorum ilgilenirseniz dolap hesabımı atarım hiç açılmadı
sinemkrbt @"gokcemervik kaç aylık canım seninki anne sütü veriyomusun peki benim sütüm kesildiği için mama veriyorum
sinemkrbt @"ftsxfrt bi arkadaşımda hipten kullanıyo çok memnun kalmış bende ilk aptamille başladım ama bi kaç kişi böyle söyledi bana
KaranimEgem İçeriğini bilemem ama şişiriyor ne ya demekki yarıyor çocuğa bende diğer çocuğumu aptamille büyüttüm altı ay bana da mama şişirmiş dediler .. Şuan emziriyorum diğer çocuğumu oda tombiş maşallah buna takacak kalp bulamadılar henüz
ozlem_murat sinemkrbt doğdu doğalı Aptamil kullanıyorum millet on yargıdan ne yapacağini şaşırdı gerçekten hiç birşey olmuyor kuşum gönlünü rahat tut millet konuşacak yer arıyor nasıl konuşsak ne desek diyip can sıkmaya uğraşıyor
sokomellalparslan ozlem_murat elimde aptamil 1 numara mama var fazla şuan uygun fiyata satıyorum ilgilenirseniz dolap hesabımı atarım Hiç açılmadı
Nilser sinemkrbt kilo alan çocuk her mamada alır bence yeterki güzelce fazla içsin, zaten kalorisine bakınca görürsünüz hemen hemen hepsi aynı
atarepla Ben golden goat kullanıyordum bebeğim iştahsızdı kilo almadı. İki farklı doktor aptamil Proseyno önerdi. Onu kullanıyorum. Doktorlar öneriyorsa vardır bir bildikleri.
Avent atarepla bende dogudundna beri golden kullandım sora doktor. Aptalmil prosıneo önerdi o bizde kabız gaz sancısı arttırdı sora yıne goldene geri döndum smdi hiipp ve golden dönuşumlü kullanıyorm
cinarcinar sinemkrbt 6 ay kadar hipp kullandım kabız yapınca aptamile geçtik 1 yıldır Öyle bir kilo şişirme vs yapmadı çocuk gayet normal kilosunda
benfiru sinemkrbt aptamil kullanıyoruz bütün mamaları denedik en iyi bu geldi bize gaz ve kaka bakımından. Kilo alımı normal hatta alt sınırda yani şişirme gibi bir durumu yok.
sokomellalparslan benfiru elimde aptamil 1 numara mama var fazla şuan uygun fiyata satıyorum ilgilenirseniz dolap hesabımı atarım Hiç açılmadı
Pinrrr sinemkrbt kimseyi dinleme ben digdundan beri veriyorum anca kilo almış bizim bebe zkr bela vermesem ne olurdu acaba sen en iyi tanirisn cocugunh
sokomellalparslan Pinrrr elimde aptamil 1 numara mama var fazla şuan uygun fiyata satıyorum ilgilenirseniz dolap hesabımı atarım Hiç açılmadı