ezeyim Bu aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz biz 4ay 23günlük olduk başlamadım hiç birine ama kararsızım
aysebb ezeyim Rota zaten 6. aya kadar yapılıyor 2 ay arayla 2 doz halinde. Ona geç kalabilirsiniz. Menenjitin bir zamanı yok 2-3 yaşında bile yapılabiliyor yani biz 9. ayda başlamıştık dozları yaptırmaya
asya358_ ezeyim Ben yaptirdim, Allah korusun bulas oldugunda en azindan daha hafif atlatsin yavrum diye. Zorunlu degil zaten size kalmış bişey. Rotanın belli ayı var yalnız onun dışında yapılmıyor diye biliyorum. 3. Ay ve 5. Aydı herhalde yanlış olmasın
mineksu ezeyim yaptırın ikisinide.Ben tüm aşılarımı özel-devlet yaptırdım.Başka aşı postuna da yazdım Arkadaşımın bebeği rota aşısı olmasına rağmen bugün yatış verdiler çok şükür ki hafif ilerliyormuş bir de aşısı olmasaydı Allah korusun .
2124 ezeyim Nasıl kararsınız ya bu zamanda rotovirüs her devırde vardı eşimın dayısı yıllar önce bebekken bı hastalıktan ölmüş benim kardeşim bebekrne hatırlıyorum 2 ay haatenede yattı bı derı bı kemık kaldı 2 sene önce de teyzemin oğlu yanı hep var ha aşı olduğunda da hastlık oluyo ama daha hafıf kı yan etkısı yok oğlumda kızıma da yaptırdım bğtün aşılarını menenjıt fln