ceren4_ 4.5 aylıkBebegim göz teması kurmuyor 🫤🫤kucagına alıyorum tutuyorum bakmıyor etrafa bakıyor bu durumda olanlar var mı
madamsln ceren4_ daha çok erken net tanı koymak için, keşif dönemi başka şeyler dikkatini çekmeye başlar. Veya görme ile ilgili problemi olabilir. Bu postu daha önce atmışsınız anasayfama şimdi düştü. Şimdi napıyor, durum nedir?
furbaby Merhaba benim oğlumda 6 aylık emerken kucağımda göz teması kurmuyor yatarken bakiyor takip ediyor ismine seslenince bazen bakıyor bazen bakmıyor böyle olup düzelen var mı lütfen yazın kucağıma alınca yüzüme bakmamak için kafasını çeviriyor
nisakb furbaby normal bence benimki de 7 aylık bazen bakıyor bazen bakmıyor ismini duyunca emerken de yine canı isterse hiç böyle şeyler düşünüp kendimi kötü hissetmek istemiyorum bence sizde yapmayın 🌸
FtsCvlk furbaby var evet. Benim kızım da öyleydi ama şimdi herşey yolunda. Olabiliyor yani ama tabi içim rahatlasın dersen doktora götür istersen.
ceren4_ madamsln merhaba şuan yine aynı pek yok göz teması alkış bay bay gel gel işaret te yok gelişimsel pediatri ye gittik otizm degil bebeginiz in durumu iyi dedi ama benim içim rahat degil
ceren4_ Bazen bakıyor bazen bakmıyor 6 aylık şuan henüz dönmüyor pek ek gıdayı da almıyor ismine de pek tepki vermiyor