Baharr_ S.a kızlar sulu rahim ultrasonu çektiren var mı nasıl oluyor acılı bir işlem mi, parçada alinabilirmiş hiç yaptıran var mı acaba polipden şüphelendi doktor
Kuzularinanasi Baharr_ rahim filmi o sanirim dediginiz.bi sivi enjekte ediliyor yumurta kanalina tikanikmi degil mi anlasilmasi icin.bn cektirdim.cok.kisa bi islem ama genelde korkuyor insan kendinizi kasmayin sadece .bi aparat takiliyor alt tarafa sonra sivi enjekte edilip film cekiliyor 2 dk lik bi is.okadar.
Betulazraaa Baharr_ ben yaptırdım canım iki dk lik bi işlem sivi enjekte ediyor doktor ultrasonla bakıyor bana da polip icin bakıldı
funda94 Baharr_ gecmıs olsun Öncelikle. Bebek düşünmeden önce tüp tıkanıklık var mı diye çekilmiştim. Ördek gagası gibi bir alette rahim ağzını açıyorlar içine sıvı enjekte ediyorlar sıvının hafif bir acısı oluyor onun haricinde en fazla 5 dakika süren bir işlem işlem sonrası hafif bir kanama olabiliyor ağrı olabiliyor o gün içerisinde dinlenmeniz gerekiyor.
Baharr_ Kuzularinanasi onu daha önce çektirmiştim çok ağrılı ve kanamalı geçmişti ama bunda polip var mı diye bakılacak dedi acaba rahim film ile aynı mi onu anlamadım
Betulazraaa Baharr_ hayir hiç ağrım olmadı önce parca alınmıştı benden polip çıktı sonra boyutuna bakmak için sulu ultrason çekti doktor çok küçüktü tekrar gidip kontrol ettireceğim