efnan77 Annesininguzusu saat olarak saymıyorum yarım saate bir uyanıksa alıyorum emmeside değişiyo bazen 15 bazen 5 dk geceleri 30 dk
gg3848 Annesininguzusu benim kızım bazen 2 bazen 3 canı ne zaman isterse emme süresi de artık daha kısa 10 dk bile göğsümü boşalttığı oluyor çünkü kuvvetliler artık gece hele hiç ellemiyorum 5 bazen 6 saat bile uyuduğu oluyor doktorum elleme dedi
Annesininguzusu efnan77 baya sık emiyormuş sizinkisi benimki 2 saatte bir emerdi bu sıralar uzadı sanki normal mi değil mi bilemedimde maşallah sizinkinede🙏🏻
Annesininguzusu gg3848 normal o zaman artık kendisi acıktığında emecek demek ki genelde 2 saatte bir isterdi memeyi verdiğimde artık istememeye başladı uzadı sanırım emme sıklığı teşekkür ederim cevabınız için
gg3848 Annesininguzusu dün 3 aylık kontrolünde doktor yakında meme reddide olabilir etrafı izleyip keşfetme dönemi emmek istemeyebilir dedi içiniz rahat olsun bazen hatta oyun bile yapıyor minnoşlar🤗
Annesininguzusu gg3848 ay sormayın bizde oldu meme reddi bir hafta sürdü aştık ama şiödi yine daha hafif şekilde oluyor umarım aşarız😂🙏🏻