Meri-Mel Yaptığınız iyi geldi dediğiniz uygulama ,doğal içerikli krem ,sprrey falan var mı 🤔 Eşim için soruyorum mantar da değil sanki ayağındaki ama aşırı koku oluyor 😞
Elmsnghn Meri-Mel koku için bişey diyemem. Ayakları ayakkabı içinde terliyor olabilir. Pamuklu çorap ile kaliteli ayakkabı sorunu çözer gibi. Mantar tarzı bişey ise eczanede ayak şampuanlari var sıcak suda ayağı bekleyince işe yarıyor. Benim babamda mantar vardı koku yoktu. Mantarda işe yaradı. Koku için bişi diyemeyeceğim ama.
uykusuzanne__ Meri-Mel çorapları kaliteli olması lazım ayakkabı da aynı şekilde her gün ayaklarını sıcak suyla doğal sabunla yatmadan önce yıkarsa kokusu mantarı geçer eşimde öyle oluyor eşim öyle yapınca geçiyor hep
meraliredam Meri-Mel son başlıklarımda var.İki üç gün önce eşimin ayaklarına kına yaktım.İzin verirse sadece tabana ve parmaklarına yapabilirsiniz 😅
Aklimideliricem Orjinal ayakkabı ve yıkamak çözüm. İlaç felan bilmiyorum ama çakma ayakkabı inanılmaz koku yapıyo
Meri-Mel Elmsnghn Ya iş yerinde iş yerinin ayakkabısını giymek zorunda, sivildeki ayakkabılarında çok sorun yok da işe gidince perişan oluyoruz 😥
Meri-Mel uykusuzanne__ Teşekkür ederim canım çoğunlukla iş yerinde uzun saatler kalınca bu sorun oluyor 😔
uykusuzanne__ Meri-Mel ezcanede koku için mantar için ayak tozları var ayakkabın içinede serpe biliyor ondan alsın
Pikapikapikacuuu Meri-Mel eczanelerde ayakkabı tozu satılıyor canım ayak kokusu için kesin çözüm.Mantar için de benim eşimde de var dermatolojiye gittik krem verdi.
Meri-Mel maygirl gözüktü bir sorun yok mantar falan gibi sadece koku var zaten kimyasal fikirler istemiyorum yine de yorumunuz tavsiyeniz için teşekkür ederim
meraliredam Meri-Mel Hayırlı olsun şimdiden 😂 içine demlenmiş çay, zeytinyağı, defne yaprağı, sirke koymayı unutmayın 💗
amazontuba Meri-Mel akşamları işten gelince 20-15dk kaya tuzunda bekletmek bekletemiyosa bile tuzlu suyla yıkamak da çok iyi geliyor. Bi. Süre sonra geçiyo koku zaten