cokbilmismom Ee011 v15 aldık alirkende ikisini karşılaştırdım ama 15 almak daha mantıklı geldi hem çekim gücü daha yüksek hemde haznesi büyük sürekli hazne boşaltma ederdik yok. Mesela komşun kullanıyor v12 ama çok çabuk doluyor kedisi var bide her odada hazne boşaltıyor. Ben mesela tüm evi süpürmüyorum hatta ertesi günde kullanıyorum hazne anca doluyor evim dubleks
talhamamy cokbilmismom kediden dolaydır muhtemelen bende v12 kullanıyorum bir odada asla dolmuyor yani mümkün değil evim 110 metre kare 3+1 bütün her yeri tek seferde süpürüyorum
cokbilmismom talhamamy kedi köpek baya fark etkiliyordur aynen. Ama çekim gücüde çok fark ediyor 15 kesinlikle performans olarak daha iyi. Ama hafif olsun kol yormasın diyen olursa 12 almalı. 15 biraz zorluyor kolu 🙈
Bayancorek talhamamy kesinlikle katılıyorum hazne hemen dolmuyor , ayrıca çekim gücü de çok yüksek bana göre , halıya yapışıyor genelde eşimden istiyorum evi süpürmesini yapışması beni zorluyor düşük değil yani fazlasıyla yeterli kuş gibi de hafif 😊
talhamamy Bayancorek bende ince halılarımı en düşük ayarda süpürüyorum dediğiniz gibi çekiyo halıyı kaldırıyo zorlanıyorum hatta
Bayancorek talhamamy valla benimki ince de değil normal halı pert oluyorum eşim süpürüyor sağ olsun, zaten temizliğini yaptığımda hiç süpüremiyorum deli gibi çekiyor 😂
talhamamy Bayancorek evet bende çok memnunum koltuklarımı harika çekiyor küçücük tozlar yapışıyo haznesine onları bile çekiyor twni