magal Merhaba, bebeğim kitaplara bakmayı çok seviyor. Elimizde birkaç kitap var ama önerilere açığım. Dergi önerisi veren olursa çok daha fazla sevinirim. Şimdiden almak istiyorum
SooMin magal şuan bizim üç bucuk yaş, Dergi olarak Meraklı Miniğe uyeyiz ve gayet memnunum bir sene oldu üye olalı, iş Bankası yayınlarının kitaplarını öneririm, yükselen zekadan da dikkat geliştirici setler ve sticker içerikli kitaplarindan çok aldım
Snp57asel magal cocuk akademi kitapları var cirt cirtli trendyolda bende baktım 3 al 2 öde kampanyasida var kararsız kaldım alsam mı almasam mı benimki de 18 aylık önceden hayvanları öğrensin diye buzdolabı magneti hiç bakmiyo bile
Mnli magal iş bankasının hareketli kitapları ve hikaye kitapları (sevginin gücü ve o boyuttaki hikayeler küçük yağmur damlası küçük meşe palamudu gibi devam eden küçük serisi diyim) sincap kitabın merhaba serisi merhaba çiftliğim merhaba orman merhaba uzay merhaba duygularım hem de cırtlı bunlar yine iş bankasının çiftlik öyküleri serisi iş bankasının minik yardımcılar serisi bı önerdiğim kitapların hepsi az yazılı bol resimli resimler üzerinden sohbet de edebileceğiniz kitaplar benim kızım 17 aylık olacak haftaya bunları sonuna kadar dinleyebiliyor ve biraz sohbet edecek kadar oturuyor 5 yaşında oğlum da olduğu için kitaplığımız geniş denedim daha uzunları henüz sonuna kadar dinleyemiyor
magal SooMin Ben de yükselen zekanın cırt cırtlı kitabı var 9aylık olanı. Onu çok seviyor. Bi de bu ilk etkinlik kitabım var. Sayılar ve renkler şeklinde ikili. Onu da çok seviyor. İş bankasından da iki üç kitabı var. Bi de buzdolabı magneti var.
magal Snp57asel Benim oğlumda buzdolabı magneti var biraz ilgisini çekiyor. Cırt cırtlı da yükselen zeka var onu da çık seviyordu
Mnli Snp57asel cırtlı kitap var bizde 16-24 ay olan 15 aylıkken aldım başta sadece söküyordu ama her gün gösterince öğreniyor şuan 17 aya bir hafta kaldı iki hafta önceye kadar mesela sadece hayvanları yerleştirebiliyordu şuan kedi ne yer köpek ne yer onları da yerleştirebiliyor