hilall89 Kızlar çatlaklarınız için ne kullaniyosunuz kalçam ve basenlerimde olmuştu hamileyken doğumdan sonra çoğalmış karnımda hiç olmamıştı şimdi onda da başlamış
Ela41 Hamıleyken baslamakıydın catlak kremı kullanmaya cnm lierak dıye catlak olduktan sonra faydası yok 🙃
hilall89 Ela41 hamileyken karnıma sürdüm kalcam ve basenlerim hic aklima gelmemişti 3. Ayda çatlamış sonra da ayağımı kırdım hic aklima gelmedi sürmek
Alieymen65solin Ela41 doğumdan sonrada olabiliyor benim ilk hamileliğimde çatlağım hiç yoktu biooil yağ kullanıyodum ama doğumdan sonra çatlaklar oldu😟
bimohr1406 Doğumdan sonra çatlak oluyor mu ? Ben hamileliğimi öğrenir öğrenmez tatlı badem yağı ve zeytinyağı sürdüm çok şükür hiç çatlak olmadı
Ikrazumra19 Alieymen65solin yani ben ilk hamileligimde kullandim karnima catlagim olmadi simdi 2.hamileligim yine kullaniyorum faydasi oluyor bence ilk basta kullanmamistim kasinti ile catlak basliyordu hemen kullandim rahatladim suan
Alieymen65solin Ikrazumra19 anladım canım vücuda göre değişiyor demekki bende başlıyım umarım banada iyi gelir doğumdan sonra baya çoğaldı🤷🏻♀️teşekkürler bu arada🙏🏻
Ikrazumra19 Alieymen65solin rica edeeim umarim iyi gelir catlaklar cok can sknci ben popo kismina kullanmamistim orda catlaklar var ama karnimda olmadi
Alieymen65solin Ikrazumra19 Ne güzel ya karında olmaması daha iyi bence çok kötü görünüyo çünkü ikincide daha beter oluyo ya🤦🏻♀️