ftmzynp şöyle canım benim zincirim kopa kopa inceldi sürekli dokuluyordu bende çeyrek ve para ekleyip yeni zincir aldım ama sonra eşim benden kredi çektiği miktarı saklamis eksik söyledi bende madem sen fazlasını çekip 1 sene boyunca benden sakladin bende oglumun payını alıp annemin kasasina koyiyim dedim tabi kendi kafamdan o bilmicek ben ondan habersiz birşey yapmam 1 senedir sormama rağmen 45 çektim 75 odicem dedi taki işte iş kurma meselesi oldu işte krediyi kapatiyim dedi ver 20 kullandigimiz kredi ay içerisinde sifirlayip kaaptacakti kullanmicam dedi sonra borcta 25 kalıyor normalde ama öyle değil 50 kaldı diyince bende ne ellisi diye kurcaladim yanında hesaptan bakınca geri odemesi 103 çıktı mesajlara baktım yanında 56 bin onaylandi mesajı gelmişti ordan sordum gecistirdi bende biraz unutkanlik var bu arada işte sen unutuyorsuna getirdi konuyu bende 103 değildi 75 dedim vermiyorum napiyorsan yap dedim ama is kurarken vericem dedim kaynimda yenge bekle ben sana firma alınca soylicem o zaman biz dedi mantıklı benim kafadan öyle işte