teachermom5 Kızlar daha ek gıdaya bile geçmedik ama kusmuk lekesi süt lekesi çıkmıyor kakayı zaten söylemiyorum hep beyaz sabunla cıtıleyip öyle makineye atıyorum uni baby kullanıyorum acaba deterjandan mı ek gıdaya geçince napcaz lekelere bilmiyorum
aysegul_my teachermom5 valla ben beyaz sabun ve az camasir suyuyla olan suya basıyorum genelde çogu şeyi beyazdir atletleri fuul beyazdir böylece lekeyi vurabilioruz renklilere çözümüm yok cok kirlenip battıysa evde giydiriyorum kimse yokken falan veya miladı geçince atıyorum
Miracinannesi_ teachermom5 duru granül sabunla geçer diye dusunuyorum sıvı bebek deterjanlari leke konusunda pek başarılı olmuyor roxie granülde iyi değildi en çok duru granulden memnun kaldım
kmomm Mr. Rabbit toz leke çıkarıcı turkuaz mavi paketi var trendyolda satılıyor. Her şeyi çıkarıyor. Bir kovaya sıcak su döküp bundan katıp bir kaç saat bekletip yıkatıyorum tertemiz. E bebeğin toz leke çıkarıcısı kaka lekesini çıkarmıyor bilginiz olsun
ebrulim0 E bebeğin toz leke çıkarıcısını deneyin çok iyi çıkarıyor ben sararmış olanları bile onunla hallettim çok iyi