Gizemabc Merhabalar, dun fark ettim. Bunun tedavisi nedir, yok olur mu, hangi bolume, doktora gitmek gerekir? Yardimci olabilir misiniz?
seda1766 Gizemabc benim de normal doğum sonrası çıktı ve öncesinde de böyle rahatsızlığım vardı aktaran aldığım çaylar ile geçmişti. Doğum sonrası emzirirken de aldım aktardan sütüme bir etkisi olmadı çok şükür 3 güne de geçti. Aktara bir gidin isterseniz size de çay falan önerebilir
Aynur83 Gizemabc genel cerrah bakıyor sonucta varisin bi çeşiti basur hemoroid aynı bende de oldu Doğumdan sonra acıyordu oturamıyordumm agrısından kanama oldu sıcak su oturma banyosu yapın sarı kantoran yağı sürün acısını agrısını alıyor kabız olmayın ben tuvalete gitmek istemiyorum düşünün o derece idi arada yine oluyo agrı hormonlardan dolayı oluyormus
Gizemabc Annekuzusuuu gebelikte de tuvalette zorlandigimda pecetede az miktarda kan gorurdum. Dun de zorlandim yine kanadi biraz. Banyoda popomu temizlerken elime kucuk bir et parcasi geldi. Aynadan da kontrol ettim, oradan cikan bir kucuk et parcasi var dedim bu basur heralde☹️
seda1766 Gizemabc evet ben dedim ki emziriyorum basur için ne yapabilirim diye o da bana çay verdi. Sabah aç karnına kuşburnu kökü kaynatın içtim akşam aç karnına çoban çökerten otu demleyip içtim gün içinde de ara ara 5-6 tane defne tohumu yuttum su ile