Tugbaa21 Merhaba normalde muhasebeciyim ama kızım 17 aylık olduğu için çalışmıyorum evden çalışmak istiyorum evden çalışan arkadaşlar genelde çağrı merkezi olarak görüyorum bilgi alabilir miyim nasıl çalışıyorsunuz memnun musunuz ?
denizyildizi_ Tugbaa21 Bende hamilelikten önce evden çalışmıştım ama prim usulü çalışıyordum dayanamadım bıraktım , şuan kızım 5 aylık ufaktan iş arıyorum çalışmadan olmuyor benimde önceliğim home Office, bulamazsam tıpış tıpış işe 😕
gizemvatansever Tugbaa21 Evden çalışan bir çok muhasebeci arkadaşım var. Bu konuda linkedinden iş baktınız mı? Sadece ayda 2 yada 3 gün ofise gidiyorlar.
Tugbaa21 denizyildizi_ şuan home office olarak görüşeceğiniz iyi firmalar var mı bilgi sahibi misiniz
Miraeleysa denizyildizi_ merhabalar iş nasıldı sanırım aynı firmada bende egitime başlıycagaım satış usulü kazançmş sanırım
gizemvatansever Tugbaa21 firma adı paylaşmam pek etik olmaz, linkedin üzerinden iş ilanlarını takip edebilirsiniz. Kariyer.netten daha prestijli bir yer olduğunu düşünüyorum. Şansınız ve bahtınız bol olsun, umarım gönlünüze göre bulabilirsiniz. 💐
melikemelisa Merhaba arkadaşlar ben homeofficel çalışıyorum şu an doğum iznindeyim kariyer nette global bilgi(Turkcell) yada asisst(Türk Telekom) çağrı merkezi diye aratabilirsiniz şirket adları yazıp bi bakın bulunduğunuz ilde varsa başvuru yapabilirsiniz ikiside güzel güvenilir firmalar kurumsaldır
melikemelisa Miraeleysa Maaş asgari ücret ve performans göre prim oluyor vardiyalı saatleri oluyor çalışma saati 9 saat 1,5 saaat mola şeklinde benim çalıştığım firmanın