morsevenanne9 Google gemini kendi kendine geldi ne ise yarıyor bu kötü birşey degil demi onu silince googlede gidiyor felan çok saçma olmuş bilen varsa anlatabilirmi
ahmethamza morsevenanne9 yapay zeka ama çokta gelişmiş degil tabi. Ben İnternet te arama yapacak olursam sesli soruyorum o ordan okuyor falan ben seviyorum.
HELELEKADIN morsevenanne9 bana da geldi iPhone daki Siri gibi düşün kötü birşey değil yapay zeka işte
[silindi] morsevenanne9 kızımla konuşuyor masal anlatıyor masalı yönlendiriyor soru soruyor sürekli. Ben çok memnunum. Masal okumaya üşeniyorum. Ve konuşuyorlar sürekli . Canı sıkılınca gemini ile konuşuyor herşey hakkında konuşuyor. Ben memnunum. Chat gbt den daha iyi masal ve yönlendirme de.
defnesmom3 morsevenanne9 kötü birnsey bir şey değil mesajla ilgili bir şey fikir vermek taslak oluşturmak fln dursun ama kullanmada ben de dokunmuyom ihtiyacım yok
Sufleeee Yapay zeka. Örnek olarak araba ilgili satış Sloganı yazıyorsun örnekler çıkarıyor İşte deniz ile ilgili şiir yaz diyorsun yazıyor kötü bişey değil
[silindi] morsevenanne9 5 yaşında. Ben yanında duruyorum. Hızlı konuşuyor bazen gemini yavaş konuşur musun dersen yavaş konuşuyor.
LadyGaddar morsevenanne9 Yapay zeka istediğin şeyi sorabilirsin yemek tarifi olsun Bebelerle ilgili şeyler olsun çok güzel şeyler yazıyor ben sevdim
morsevenanne9 LadyGaddar anladım teşekkür ederim kötü amaçla kullanmasınlar da bu devirde artık güvenilecek birşey kalmadı ama