asaf-ask Kızlar ilk nasıl başladınız, hangi ürünleri kullandınız, bebeğinizin yaklaşımı nasıl oldu? Oğlum 15 aylık artık başlamak istiyorum ama hep bi tepkisinden korkma durumum var tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Ikrazumra19 asaf-ask bizde 19 ayligiz eline dis fircasi veriyorum henuz macun kullanmaya cesaret edemiyorum yutabilir diye ama oyle bis bos suruyo atiyor filan
Benimoykum asaf-ask benim bebeğim de 15 aylık yaklaşık 2 aydır kullanıyorum kendim fırçalarken parmağıyla dişini fırçalamaya çalışıyor taklit ediyordu ilk ben fırçaladım sınra eline verdim dişlerini kaşıdı 😊
Smyetugra Valla şuan 10 aylık ben yemek yedikten sonra macun kullanmıyorum ama suyla temizliyorum dişlerini. Hem dişi çıkıyo şuan kaşımış oluyoruz hoşuna gidiyor. Eline verince atıyo daha bilmiyo ama zamanla bizden göre göre öğrenir. Diş macunu e bebekte var r.o.c.s marka kullanabilirsiniz temiz içerikli.
Aras Bnm bebegim 17 aylik. Dun menerjit asisi olduk. Doktruna sordm frcalama konusunda 2 yasina kadr bezle sil. 3 yasindan snra sdce firca verirsn ddi. Suan icin uygn grmedi.